Links til interessegrupper, sponsorer og samarbejdspartnere

Historisk formidling af historiker, foredragsholder og forhenværende inspektør på Middelaldercentret Kaare Johannessen som tillige er kendt fra DRK´s historiequizzen

LF skilte, alt i tryksager, skilte og biler. Kan anbefales varmt.
Samarbejdspartner og sponsor for Westfront1916

Skovalleen 24-26
4800 Nykøbing F. Tlf 70702838

Museum i Nykøbing Falster, der levendegør dagligdagen for 610 år siden i Danmark

Dansk reinactmentgruppe, der dygtigt skildrer perioden 1680 - 1710

Våbenhistorisk Selskab blev stiftet i 1932 og er Europas største og mest ansete forening for samlere og våbenhistorisk interesserede.

Dansk Militærhistoriske selskab. Sel­sk­a­bets pro­tek­tor er HKH Prins Joachim og er møde­fo­rum for mil­itærhis­torisk inter­esserede i bre­deste forstand.

Vestvolden er en del af de københavnske befæstningsanlæg og er et besøg værd. det lille museum er ganske godt skruet sammen og området er fantastisk.

Et af Danmarks smukke middelalderslotte med masser af historie og reg. 86. Königens 3. brigades hovedkvarter.

Historiecenteret Dybbøl banke med Dybbøl mølle og skanseområdet for slaget ved Dybbøl i 1864. Et fantastisk levende museum omkring krigen 1864.

Lille spændende museum lidt uden for Tønder med det eneste endnu eksisterende tyske flyhangar i verdenen fra første verdenskrig

Har man planer omkring besøg af slagmarkerne omkring Flandern, så kan Varlet Farm varmt anbefales som B&B overnatning. Gode indkvarteringer og fantastiske værter

En pragtfuld frisør og barbersalon, holdt i gamle omgivelser og hvor høflig og god betjening sammenblandes med forkælelse og professionelt håndelag. Et besøg værd.

Restauranten på Middelaldercentret, der giver en anderledes, men særdeles velsmagende oplevelse af det middelalderlige køkken i pragtfulde omgivelser.

Amerikansk firma med salg af replika militærudstyr og uniformer fra ww1, ww2 og andre perioder.

Tysk firma med salg af replika militærudstyr og uniformer fra ww1, ww2 og andre perioder.

Seneste kommentarer

20.08 | 12:35

Hej jeg er igang med at lave tv serie der forgå i 1930 og manger noget hospitals udstyr, kunne det tænkes at der var nogen her der kunne hjælpe

16.06 | 10:32

Hvor ved Peronne er det?

22.07 | 15:04

Har lige været til et fint og lærerigt arrangement i Tønder. Tak for en herlig oplevelse.

14.03 | 08:41

Mycket intressant sida och grupp! Jag är själv första världskrigs-entusiast och tillsammans med min far jobbar jag på Ouvrage de La Falouse vid Verdun. Ni borde delta på http://www.mollerod.se/!

Del siden